måndag 11 augusti 2014

Nummer tre

Tänään illalla lähden isän kanssa laivalla Ruotsiin, tarkoituksena on käydä katsomassa alivuokralaishuonetta jonka sain "melkein-tutun" kautta. Kyseessä on alunperin Suomesta Uppsalaan muuttanut nainen, joka vuokraa huonetta kolmiossaan. Naisella on kolme kissaa, ja Juleskin mahtuisi kuulemma sekaan, minun huoneeseeni. Eilen sain puhelun naisen naapurilta, tämän melkein-tutun vuokranantajalta, joka sanoi että saan samalla käydä katsomassa hänen asunnossaan sijaitsevaa vapaata huonetta! JO ON! Ensin ei mitään ja sitten jopa kaksi tarjousta! Huippua! :)

Julius


Tässä toisessa huoneessa on vain ehdoton eläintepitokielto, mutta sovimme, että voin varmuuden vuoksi käydä katsomassa sitäkin.

Samalla minun täytyy ilmeisesti käydä paikanpäällä rekisteröitymässä kouluun, jotta saan oikeudet opiskelijasivuille, jossa rekisteröidytään kursseille jne. Ruotsissa on kyllä ihan mahdotonta tehdä yhtään mitään ilman svenskt personnummer! Tiesin tämän, mutta oon silti yllättynyt. Millä logiikalla ulkomaalainen on se, joka ei voi hoitaa asioitaan netissä vaan jonka pitää vartavasten käydä paikanpäällä hakemassa jokin typerä koodi? BLÄ.

Elän kuitenkin siinä toivossa, että huomenna moni asia selviää, ja toivottavasti parhain päin!
Bild:zazzle.com

K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar