fredag 8 maj 2015

Nummer sextioett - Doftar vår

Vappuaamuna menimme aikaisin jokirantaan varaaman piknikpaikkaa lauttakisaa varten. Joka vappuaamu noin sata itsetehtyä lauttaa laskee n. kilometrin mittaisen matkan Fyrisåta, Uppsalan halkovaa jokea, pitkin. Matkan varrella on kolme pientä vesiputousta, ja leiriydyimme niistä enismmäiselle, tarkoituksena tietty nähdä mahdolliset lauttojen hajoamiset. Pudotuksen alla kilpailijoita odotti myös noin kymmenen pelastussukeltajaa, joita oli pitkin matkaa. Kaikilla kilpailijoilla oli myös märkäpuvut, joten turvallisuudesta oli pidetty huolta.
Kemistien lautta "IUPAC" hajosi muuten :D 
Mimosaa ja mansikoita

Puolen päivän aikaan, lauttakisan ollessa hieman yli puolenvälin, menimme ekonomikumparkeniin piknikille, me ja muutama tuhat muuta opiskelijaa. Meno oli rento ja iloinen, ei yhtään sellaista örveltämistä kuin Suomessa! M oli hyvin vakuuttunut, ja niin olin minäkin, vaikka etukäteistietojen perusteella olisi ollutkaan vaikea kuvitella ruotsalaisista mitään muuta. Asuimme kolme yötä M:n kanssa hotellissa keskustassa, jolloin vältyimme Bajamajoilta päivän aikana ! Menimme iltapäiväksi vielä lakitukseen Carolina Rediviva-kirjastolle.


Parvekkeella oli yliopiston johtoa, ja sekuntien laskeminen oli kuin uutena vuotena



Vappupäivänä pyöräilimme ympäri sateista Uppsalaa hotellin lainapyörillä, ja kävimme minun luonani moikkaamassa ja ruokkimassa Julen. Lauantai meni Tukholmassa, ja illalla menimme syömään valkosipuliöverit Tzazikiin.




M lähti sunnuntaina puolilta päivin, ennen sitä ehdimme vielä käymään Din Skossa ostamassa "kaverikengät", ihatsuimme molemmat samoihin sandaaleihin, ja todettiin, että koska nähdään kerran vuodessa niin meillä voi ihan hyvin olla samanlaiset kengät :D

Maanantaina kävimme kahvilla, jonne myös Islantilainen tuli vauvansa kanssa. Tiistaina olimme norjalaisen kanssa salilla, josta menin koululle kirjoittamaan raporttia ruotsalaisen kanssa. Keskiviikkona oli labrapäivä ja torstaina kävimme läpi tilastotiedettä tenttiin. Tosi tylsää ! Tänään ajattelin vain laiskotella, eli kirjoittaa raporttia, pyykätä ja käydä kaupassa. Huomenna vosin uskaltautua aamusta salille, josko tämä lihaskipu vihdoin huomiseen mennessä helpottaisi :D
 Laiskottelu tarkoittaa myös sataa Julekuvaa.


Ylpee

 Vein Julee ulos kuutiossa, mutta tuuli niin paljon, että se jäi ennemminkin yritykseksi
Muutaman päivän yksinolon jälkeen JP ei halunnut enää jäädä yksin, ja kun tein lähtöä, se istahti koululaukun päälle

Pyykkipäivistä Jule tykkää, joka puolella on kivoja pehmeitä esteitä, mitä voi repiä ja kaivaa.

Nyt se raportti...
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar