fredag 10 juni 2016

Nummer 124 - sista skolspurten del 1

Lupasin vähän kirjoittaa tarkemmin kuluneista muutamasta viikosta näin jälkeenpäin, ja koska äsken alkoi jalkapallon EM-kisat ja TV on varattu, ajattelin että tästä olisi hyvä aloittaa.

Kirjoitin viimeksi sunnuntaina, neljää päivää ennen ensimmäisen draftin deadlinea. Kovin yllättäen pari päivää ennen palautusta teinkin hieman pidempää päivää, noin kahtatoista tuntia, jotta sain gradua kuosiin. Ohjaajani pti huolen siitä, että kirjoitin koko ajan, antamalla ohjeita ja korjaamalla tekstiä. Näin jälkikäteen olen siitä tosi tyytyväinen, vaikka se välistä stressasikin.



Etäpäivänä voi syödä mitä haluaa ja aloittaa ajoissa

kirjoitusfiilis


Suunnilleen tämän pituinen lopputyöni oli ensimmäisen deadlinen aikaan.


 Torstaille (deadlinepäivällle) varasin myös kampaajan, sillä olimme lähössä seuraavan viikon alussa Ruotsiin juhlallisuuksiin, ja tukan piti tietty olla kunnossa.





Kampaajalta menin takaisin kirjoittamaan, eväiden ja coolien nenäliinojen kanssa.
Kävin viikonloppuna Turussa sopimassa kesäksi vuokraamani kämpän käytännön jutuista. Sillä Minulla on vain muutamaksi kuukaudeksi töitä tiedossa, ajattelin että Turun kuukauden lisätyöt toisivat vähän enemän säästöjä, jos nyt jään työttömäksi pidemmäksi aikaa. Olin illan myös töissä, ja ajoimme kohti auringonlaskua lauantai-iltana Tampereelle. Kämppä on työpaikkaan nähden hyvällä puolella keskustaa, ja tällä kertaa yksiö. En tee kimppakämppävirhettä toiste :D Tällä kertaa myös Jule saa tulla mukaan kesäksi !

Kävimme nopeasti kaverini J:n kanssa syömässä päivällä, ja vaihdoimme kuulumisia (juorusimme). Koska R ajoi, otin autossa noin sata selfietä.




 .
Jule oli mummolassa viikonlopun hoidossa ja oli ihan cool


"Perjantairuoka" aka "lohturuoka" Kermainen kanapekonikastike ja vihannesspagetti. Tämä on aina hyvää (Ja helppoa!!).

Maanantaina lähdimme laivalla Ruotsiin. Jatkan seuraavassa osiossa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar