lördag 17 september 2016

Nummer 131 - roskflak och reaköande

Hämeenlinnassa on tänä viikonloppuna Fiskarsin varastolla varastomyynnit, ja minähän sain sitten loistoidean tehdä autoretki sinne.

R lähti kanssani lauantaiaamuna kymmenen aikaan ajamaan kohti Hämeenlinnaa, Olin ajatellut, että se on nopea reissu, tunti sinne, max puoli tuntia myymälässä, tunti takaisin.

EI

Ensin jonotimme parkkipaikalle, sitten jonotimme puoli tuntia myyntitelttaan. Sitten jonotimme kassalle.

Ja koko kotimatkan naamani olin kuin hangon keksi (siis Hangö kex??!! mikä sanonta) nojoo, mutta tyytyväinen virne minulla oli naamalla. Mukaani nappasin tummansiniset kivi- ja kastehelmi tuikkulyhdyt, veitsiä, pari juomalasia, paistinpannun ja pari muumilautasta.




 Huoh syksy tulee ja kaikki kuvat on taas pimeitä ja rumia..  Tää on jo toinen alesta ostettu muumi-keräilylautassetti. Päätin, ettei näitä säilötä keräilyesineinä vaan otetaan suoraan käyttöön, sillä muumiastioiden myyntiaika on nykyään niin lyhyt, ettei niistä voisi tehdä käyttöesineitä ollenkaan, jos ajattelee niiden jälleenmyyntiarvoa/keräilyarvoa tms. Muutenkin Arabia pukkaa kauheaa tahtia astioita. Tajusin, että käyttämiäni KoKo-lautasiakaan ei enää myydä, joten ei kannata hajottaa hirveän montaa...  Sitäpaitsi muumien uustuotanto tuskin on ikinä keräilijöiden silmissä arvokas, varsinkaan kun nyt jo kahta kymmenestä keräilysarjasta on saanut alesta alle puoleen hintaan.

Muutto on parin viikon päästä, ja tää mun koti-innostus on vähän ehkä turhankin kovaa, varsinkin kun tavaraa on vaikka kuinka omasta takaakin. Mutta eihän samoja tuikkukuppeja ole tarkoituskaan pitää esillä ympäri vuoden? VAI MITÄ. (joojoo, tekosyitä)

Mummu on päättänyt, ettei jätä perikunnalle kauheata siivoamista. Niinpä, kun taloyhtiön pihalle tuli roskalava, kävimme läpi, ja etenkin hetimme pois säkkikaupalla tavaraa.

Nyt väsyttää. Tästä piti tulla henkevä sisustuspostaus, mutta lähinnä taisin luetella ostamani roinat.

AINIIN!

Kaivelin vanhan mökin vanhoja varastoja, ja löysin edesmenneen pappani vanhan suunnistuskartan 70-luvulta. Tai niin luulin. Kävi ilmi, että kartta on itsenäisyyden jälkeen suomennettu Venäläisten vanha sotakartta. Päätin sitten kehystää sen koska kartta oli ollut tulipalossa, ja muutenkin huonokuntoinen.

Siitä tuli kiva, mutten saa siitä kunnon kuvaa koska ulkona on aina pimeää ja salama heijastaa tyhmästi lasista. No, otin silti kuvan. Ja pari ennen kehystystä




Kuulin myös, että säkit tavaraa jotka laitoin teineille, oli isoksi osaksi kelvanneet, joten kyllähän tää kierrätys on ihan kivaa =)

Tästä ei tuu nyt mitään, punainen lanka hukassa. Laitan vaikka pari kuvaa.

Tätini lapsuudentavaroista löytyi Halvan 70-luvun metallipurkki, aika nostalginen!



Pääsisitkö yhtään keskemmälle? Ai et vai?

Koira tuijottamassa kania.


Voitko selittää? Ai et vai?

Saatiin myös teemukit kun täti halusi laittaa kierrätykseen!


Mökkireissussa

Etäpäivänä Jule päätti nukkua. Herättelin sitä vartin välein koska pelkäsin että se päättikin kuolla. Se oli varmaan tosi tyytyväinen kun päiväunet meni pilalle.

Hejjdåå

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar