tisdag 13 januari 2015

Nummer fyrtiotvå - På svensk mark igen

Uuden vuoden vietin Turussa kivojen ihmisten ja hyvän ruuan parissa ja uuden vuoden jälkeen aloitin aika pian kouluprojektien tekemisen, ensimmäisten deadlinejen ollessa jo ennen loppiaista (Ruotsalaiset on vähän liian ahkeria)

Tän kurssin kanssa on ollut hirveän epäselviä tehtävänantoja ja aikatauluja on muuteltu niin tiuhaan tahtiin ettei olla oikeen pysytty mukana, ja opettajille on huomautettu asiasta. Ruotsalainen tapa toimia on hassu, en osaa selittää. Kai se on sitä asioihin tarttumista eikä perussuomalaista itsekseen kyräilyä.

Joka tapauksessa, tentti oli mennyt hyvin kun tuloslistassa on VG - eli paras arvosana. Tosin nyt pitäisi vielä puristaa projekteista se sama paras arvosana että tuo pysyisi, enkä usko tällä epämotivaatiolla sitä toteuttavani, mainitsimpa siis tästä kun näitä ei ihan liikaa tule (=ikinä) :D

Olen Ruotsissa nyt vain reilun viikon, ja sitten palaan Suomeen kirjoittamaan projektityötä, toivottavasti motivaatio pysyy vaikka Tampereen suunnalla on vähänlaisesti enää kavereita, kaikki kun ovat lähteneet muualle opiskelemaan. Pikavisiitti johtuu myös siitä, että tallityöntekijöissä on sairastumisen vuoksi yksi vajaus, ja menen sitä paikkaamaan.

Vanha kissakin on tiensä päässä ja huomenna eläinlääkäri tulee kotikäynnille sen lopettamaan. Vuokranantajan perhe äsken heippasi sen Skypessä. Tylsää.

Uppsalassa sää on tuulinen ja loskainen ja mikään ei huvita.

Ei mikään.

Tyhmä apuraha-anomus. Tyhmä asiantuntijalausunto. Tyhmä "tieteellinen debatti" maailman epätieteellisimmästä aiheesta, Viiltäjä-Jackista.

Tampereella himoaleshoppasin. Oli vanhaa Stockan lahjakorttia jäljellä, Stockalla kaikki -50% samoin kuin Seppälässä. Ja XXL:ssä oli lenkkarit neljäkymppiä.
Kylmä-kuuma-kylmä-kuuma eli suomen talvisää

Lohta, perunasalaattia, kana-avokado-salaattia ja lisäksi lihapullia ja nakkeja

mango-valkosuklaajäädykekakkua


Kirjastosilta


Turun ilotulitukset



J lepää nykyään kaksarinsa päällä

Joululahja itselle, Ebay-kännykkäkoru ja korvikset, R:n sanoin: Taasko sä ostit tota krääsää??

Kun halvalla saa jne

Vaaleanpunainen paloittelumurha
kirsikkakolaa ja suklaalehtiä, aka opiskelumotivaatiota purkista

Läski

Sohvien herra

vähemmän avulias

rokkitukka


alelöytö eli kesäjakku eli jee

Good morning Uppsala and grant application
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar