torsdag 12 februari 2015

Nummer fyrtiosex - Så himla trött

Joka toinen päivä tuntuu siltä, että hereillä pysyminen on täysin mahdotonta. Herääminen onnistuu kyllä, mutta tunnit menevät kuin sumussa kunnes luovutan ja menen uudestaan nukkumaan, nukkuakseni pitkälle iltapäivään. En oikein ymmärrä mistä tämä valtava unentarve tulee. Toisaalta, näen nykyään joka yö jonkinlaisia tapahtumarikkaita puolipainajaisia. En tiedä kehtaako tätä sanoa ääneen, mutta epäilen osasyynä olevan nälkäpeli-kirjat, joita olen lueskellut iltaisin. Kirjathan on tarkoitettu minua varmaan kymmenen vuotta nuoremmille :D

JP on alkanut taas nukkumaan ainakin osan yöstä sängyssä, yhtenä yönä se ja R päättivät molemmat että nukkuvat mun kanssa samalla patjalla. Tuli niin ahdasta että siirryin suosiolla pois ja pojat jakoivat keskenään toisen puolen sängystä.


Muuten kuunvaihteessa tehdyn Vironreissun jälkeen on ollut oikeastaan aika tasapaksua. Viikolla kirjoitan hereilläolopäivinä noin neljä tuntia kirjastossa ja nukkumispäivinä haahuilen koomassa.

Virossa olimme yhden yön Tallinnassa tehden jonkinlaista shoppailuennätystä, jonka johdosta päätin pistää sen puolen tauolle, myös koska enää ei ole varaa ostella yhtään mitään. Toisen yön vietimme Tartossa kaverin luona, illalla teimme ravintola-kahvila-baarikierroksen ja tapasimme L:n uusia kavereita joten viikonloppu sujui nopeasti. Helmikuun ensimmäisen viikon tein parina aamuna aamutallin ja iltapäivisin yritin päästä projektin kanssa kohtuulliseen alkuun.








Laivashoppailua, ensimmäiset aidot invisibobblet ja alekynsilakka =)


Olen saanut vähän käytyä salillakin, yllättäen nimenomaan salilla ja myöhään illalla yleensä, kun sali on aika tyhjä eikä tarvitse hyppiä muiden tieltä pois.



Juoksin sitten salilta junaan, tuli kiire ja posket näyttää juurikin siltä :D


Viikonloppuna olimme koiravahtina, vanha koira oli aika väsynyt ja meni heti pitkälleen kun vähän pysähdyttiin.
Varma kevään merkki, lumet alas katolta ja yksi syy lisää olla ikävöimättä omakotiasumista.



Ei edes yritetty saada noita puolentoista metrin kasoja pois

perhoskoira

Kävin pari päivää sitten katselemassa uutta tietokonetta, kun en luota tähän vanhaan enää yhtään, se teki jo itselleen tekohengitysprosessin poistaen firefoxin ja virustorjunnan. Haluaisin superkevyen koneen, kuten macbook airin tai asuksen 13" zenbookin. Harmi vaan, että nämä koneet maksavat yli 1000€ ja äiti huomautti, että vaikka kone toimisi sen luvatun viisi vuotta, voi tekniikka siinä ajassa kehittyä niin paljon, että kone on silti lähes hyödytön. Olihan tämä Vaiokin keskimääräistä hienompi ostettaessa, mutta nyt 15 tuumaista konetta käyttävät enää ne, jotka työskentelevät koneella 8 tuntia, ja kuuden kilon ja n. 6 sentin paksuinen kone on ihan järjetön halko nykypäivänä. Toinen vaihtoehto olisi tietty hommata näppäimistö 10 tuumaiseen tablettiin ja keskittyä sen kanniskeluun. No, niin kauan kun jouluhalkoni toimii, voin pähkäillä tätä asiaa. Tämän hetkiset tarpeellisimmat tiedostot ja kuvat ovat jo tikulla turvassa, joten loppu voi niinsanotusti tulla aika pienin vahingoin. Työnhakutiedostot pitäisi vielä siirtää varmaan turvaan, muuta selaista, jonka poistuminen harmittaisi, en heti keksi.

"Päivänasu" Eli tällä naamalla poistuin kotoa.













 Julen mielestä jämäheinät häkissä oli huonot joten aloitteellisena kanina se meni heinäpussille ruokailemaan


Että älä kyylää


Ja tämäkin taloyhtiö siirtyi nykyaikaan ovipuhelinten myötä !

K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar