söndag 27 november 2016

Nummer 139 - Julen är här !

Jo viikko sitten innostuin joulusta, ja tänä viikonloppuna sain viimeisetkin jouluvalot esille.

Minulle on kertynyt lähinnä lahjoina aika paljon joulukoristeita. Emme ole varsinaisesti ikinä viettäneet kotona joulua, sillä opiskelupaikkakunnalta lähdettiin jo vähintään viikkoa ennen joulua kotinurkille, ja palattiin sitten vasta loppiaisena, joten joulun laitto kotosalla on ollut lähes olematonta.

Vaikka tuskin tänäkään jouluna kauheasti kotona olemme, niin ainakin yöt olemme kotona suurimmaksi osaksi, joten joulukoristeet ovatkin hieman ajankohtaisempia.

Molemmin puolin TV:tä on punaiset tuikut ja Stellariat.

sängynpäädyssä on metallisydämet


Senkin päällä on punaiset valot, tyylikäs tuo muuttokaaos taustalla :D

Ikkunankarmissa olohuoneessa on myös valot. Nämä ovat ajastimella, eli aamulla herätessä ja ennen pimeää ne syttyvät. Se on hyvä, koska minua harmittaa Julen puolesta, kun se joutuu yksin olemaan pimeässä arkisin

Töihin ostin minulle ja työkaverille ebaysta tällaiset (karmeat) väriävaihtavat kitch-kuuset. Huippua ! :D

Olohuoneen pöytä

Marimekon tämän vuoden joulu-uutuus, "kuusikossa"-printti. Tykästyin siihen niin, että ostin tyynyliinan ja korvasin sillä jouluksi, ja miksei samalla koko talveksi vaaleanpuanisen tyynyn

Tämän sain eilen valmiiksi kun kiinanpallot tulivat! 70 kappaletta valkoisia joulupalloja ja tädin punaiset lainassa. Nyt on vanhat lasipurkit käytössä! 

Ylimääriset jatkavat seinää pitkin. Täytyy vähän hekuttaa, että nämä 2x35 palloa, jotka voi myös kytkeä sarjaan, maksoi 22€! Kyllä oli kerrankin hyvä hinta-laatusuhde. Toivottavasti palavat vielä pitkään ! :)

Teräksisessä aaltojutussa on senkin päällä toiset tädin pallot


ja reunalla äidiltä saamani metallinen kilikellokuusi ja tonttutyttö Tallinnan käsityötorilta


vitriinin alla on pukki ja patteritimantit

Niin tykkään näistä !
Tähän mennessä joulusta ei ole tarvinnut stressata, ja se jos mikä on ollut tosi kivaa! Toivottavasti se ei kauheasti muutu kun joulu lähenee..

Joulutunnelmiin,
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar