söndag 27 november 2016

Nummer 140 - Loppismani

Hurahdukseni kirppiksiin jatkui myös seuraavina viikkoina. Kaikkea kivaa pientä on tarttunut nyt kahden viikon ajan mukaan niin, etten kyllä enää koe mitään suurta vetoa kirppiksiin. Onneksi näin ! :D (ainakin jos R:ltä ja kaapeilta kysytään)

Käydessäni Lempäälässä kampaajalla, poikkesin Klaffissa ja Piirongissa. Olen itsekin myynyt siellä tavaraa, ja kehunut kirpparia kivaksi ja siistiksi, ja siellä on superihania myyjiä, jotka ovat ruuhka-aikaankin ystävällisiä ja auttavaisia. Klaffin reissu tuli yllättävän kalliiksikin, mutta olen silti löytöihini tyytyväinen. Ja koska kävin siellä päivällä, ei R ollut valittamassa :D Se ei ole muuten vieläkään tietoinen kaikesta, mitä sieltä kotiin kannoin...

Nimittäin:
Klaffissa oli kuusi Kehrän boolilasia ja boolikulho 20 €. Kaikki olivat virheettömässä kunnossa, ja bolilasejahan voi käyttää myös kahvikuppeina. Lisäksi siellä oli viisi nättiä skumppalasia eurolla. JA Stellarialyhty (iittala, Tapio Wirkkala 70-luku) 4,50 € Ostin siis toisen..

Boolimalja vetää varmaan viisi litraa, eli se on hyvä iso tarjoilukulho.


Nyt minulla on stellariat molemmin puolin TV-tasoa.

Lempäälästä ostin myös myöhemmin toiselta kirppikseltä Arabian hopeareunaisen piippuleima-asetin 0,25 € kynttiläalustaksi.

Kynttilä ei ole niin hirveän kaunis ja asetti on aika kulunut, mutta ehjä, eli hintaansa nähden oikein hyvä !

Tänä viikonloppuna olin jo vähän maltillisempi, ja ostokseni olivat lähinnä heräteostoksia. (Taii niinhän ne kaikki) ehkä oikeammin Sulovilen-ostoksia, eli ostin kun halvalla sain. Pirkan kirppiksellä oli 50 snt kpl vuoden 1987 Jorma Vennolan kuusi-lasilautanen. Samaa sarjaa kuin tuikkukipponi. Samaten kehrä-sarjan isompi, kruunukynttilänjalka oli sillä hinnalla. Olin ajatellut, etten enää tarvitse isompia, mutta mutta.. Niinhän sekin vain meni koriini. Lopuksi ostin vielä samalta kirppikseltä Wirkkalan Paadar-röpylälasisarjan snapsilasin 1,50 €. Myyjä ei tainnut tietää sen olevan wirkkalaa, koska kyllä niistä aina vähän enemmän pyydetään. Se on hyvä näin joulun alla vaikka glögin ja viinan suhteen mittaukseen :D se ei nimittäin viime glögijuhlissa mennyt ihan putkeen...




Sitten sain taas mummolta kaikkea kivaa! Häneltä löytyi nimittäin riihimäen 2 litrainen KANNELLINEN tölkki, jota olen suunnitellut R:n kilon kaakaojauholle. Samaten Nuutajärven purje-maljakon sain mukaani. Se on isän vanhempien lahja äidin vanhemmille muutama vuosikymmen sitten, eli maljakolla on hauska historiakin :)

Lisäkis bonukselta olen ostanut muutamia paitoja pilkkahinnalla: Vilan sininen toppi, joka pääsi töiden pikkujouluihin päälleni, oli 50 cnt, hilfigerin t-paita 1€, guessin pitkähihainen trikoopaita 50 cnt ja MEXXin neule 1,50 €.



Hejsålängeeeeee
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar