fredag 6 januari 2017

Nummer 141 - Arbetslöshetsstress

Vanha postaus jonka kirjoitin 27.11.

Kuten olen aiemminkin sanonut, työtilanteeni aiheuttaa minulle stressiä. Toisaalta olen äärettömän onnellinen siitä, että työtä on, ja että saan tehdä itseäni kiinnostavaa oman alan työtä. Toisaalta, työsopimukset kuukausi kerrallaan ja jatkuva epävarmuus on äärettömän stressaavaa.

Niinpä päädyin monia ihmetyttäneeseen ratkaisuun: Otin nimittäin toisen työn asiakaspalvelualalta. Tai sain, eipä työtä liian helppoa ole nykypäivänä saada. Vaikka palkka on tietty matala, on näitä töitä joulukuusta kevääseen, eli edes pieni taloudellinen varmuus tulee sitä kautta, verrattuna nykyiseen. Muutama satanen missä tahansa elämäntilanteessa on sekin rahaa, enkä ole heti R:n lompakolla, eikä myöskään tarvitse maata päivä kotona, jos päivätyöt loppuvat. Aloitan siis joulukuun aluússa osa-aikaisena viikonloppuisin ja loma-aikoina.

Olen lähes koko opiskeluajan tehnyt opiskelujen ohella työtä, joten en usko, että tästä tulee liian raskasta. Olen myös varma, että kaikki työkokemus on plussaa, sanoivat muut mitä vain. Siksi kävin myös tekemässä anniskelupassitestin. Ehkä en tule ikinä sitä käyttämään, mutta siitäkään ei voi olla haittaa. Ja 35 € olen laittanut tyhmempiinkin juttuihin.

Ruokavalioni ei ole tuottanut toivottua parannusta mahan suhteen. Tosin hiilihydraatit ovat vaikea juttu. Kun ei syö leipää ja pastaa, vaatii pää hiilihydraatin jostain muualta. Minun tapauksessani se on herkut kuten karkki ja jäätelö. Se ei välttämättä ole myöskään vatsalle kovin hyväksi, mutta kuten aiemmin snaoin, yritän ensin selvitä poistamalla vain viljat ja perunan ruokavaliostani.

Tänään aamulla söin munakokkelia, pekonia ja banaanilättyjä aamiaiseksi. Että kyllä epäterveellinenkin onnistuu olemaan ilman viljaa :D

Mummolta saamani riihimäen säiltyspurkki kikhernenuudelipurkkina

Kukkakaalimuusia ja lihamureketta fetajuutsolla, ilman jauhoja

Herkkuilta. En juo enää mietoja alkoholijuomia, sillä niissä on hiivaa (enkä pidä lonkerosta) joten limpparilla menin. Sitä juon silloin tällöin, mutta lähinnä herkutellessa

Jauheihaa, papuja ja mozzarellasalaattia

Työpaikan pikkujoulutkin menivät yllättävän hyvin ilman viljaa. Alkupalaksi oli salaattia, pääruokana lohta ja juureksia, ja juustokakusta jätin pohjan syömättä

Aamupala. erittäin terveellistä...

Samoin tässä. Rllä terveellisenä ruisleipää 
Perjantaina esitin posteriani seminaarissa, ja voitin parhaan posterin palkinnon! Tarjolla oli myös kuohuvaa ja kutsu pikkujouluihin. Kävin syömässä ja pokaamassa palkintoni ja lähidn kotiin. Kotiin viemisinä oli lisäksi työkavereiden nimipäivälahjaksi antama pinkki juomapullo ja messukrääsää hirveästi !

Sunnuntaiaamuna maattiin kaikki samalla tavalla sängyssä. Kuvittelenkohan vaan, vai matkiiko Jule meidän tekemisiä :D






K
kk
kkkk
kkkkkkkkk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar