fredag 13 januari 2017

Nummer 145 - En fet och täckande foundation, tack!

Olen päivittänyt blogiin kasvotilannettani viimeksi viime vuoden helmikuussa, näihin aikoihin iskee siis aina pahimmat ihokriisit, kun ulkona on kylmä ja sisällä lämmitys kuivattaa ilmaa ja ihoa.

Garnierin Miscellar water oli ihan fiasko. Käyttö kirveli ja punoitti, joten vein sen takaisin Sokokselle. Estee lauderin hoitotuotteiden toivoisin olevan rasvaisempia, luultavasti vain vanhasta tottumuksesta. Ne vaikuttavat kyllä sopivan minulle.

Ostin työkaverilta saadun testipurkin perusteella itselleni Cliniquen Redness Solutions meikkivoiteen. Cliniquehan on tunnettu allergiaystävällisistä tuotteistaan, ja kun meikkivoide lupaa auttaa punaisuuteen ja on tarkoitettu jopa erittäin kuivalle iholle, on se minusta kokeilemisen arvoinen. Clinique ei myöskään ole niin kallis kuin monet muut selketiiviset meikkimerkit.

Päätin päivittää teille tässä aamuisen meikkaamiseni. Minun on välillä seliteltävä ihmisille miksi haluan hirveän peittävän meikkivoiteen, vaikka minulla ei ole finnejä. Aamunaama kertokoon:

(näytänpä ihanan freesiltä muuten)

1. Alkutilanne

Toi tupsu näyttää niin tyhmältä en kestä ! :DDD onneksi on hiuslakka.



2. Nyxin photo loving primeri, joka lupaa myös osaltaan auttaa punaisuuteen. En nyt lähtisi hirveästi kehumaan.




3. Meikkivoide. Koska viimeinenkin tippa testimeikkivoiteesta tuli käytettyä, laitoin loput omaa hätäostostani, Maxfactorin lasting performancea, joka on mielestäni markettimeikkivoiteista paras, joskaan ei vielä tarpeeksi hyvä. Testi-Clinique on liian tumma, tiedän. Näytän aika oranssilta :D





4. Kulmat ja luomet.







5. Puuteri(t) Irtopuuterin lisäksi laitan meikkipuuteria nenään ja t-alueelle.






Siistit noi mun puhelimen varoitustarrat, eikö :D



6. Ripsiväri ja kajaali. Laitan tietysti vain alaripsiin väriä, koska muoviripset. Ripsivärini on The Balmin "tall, dark and handsome"


Aloin näköjään heräämään.
7. Macin prep&prime suihke, tasoittaa ihon sävyä, jottei se näytä liian "Kakkumaiselta" monen meikkikerroksen jälkeen. lisäksi liian tummaa meikkiä sai korjailla esim tuosta otsasta ja korvien takaa.


8. Lopuksi vielä hiukset ojennukseen, ensin siloittavaa ja selvittävää, ja lopuksi lakkaa tuohon perkeleen töyhtöön. Cutrinin Chooz on tosi voimakasta, muttei niin pahan hajuista kuin esimerkiksi Schwarzkopf Silhouette tai Osiksen lakat. Paul Mitchellin Super skinny on ihan huippu! Laitan sitä pyyhekuiviin hiuksiin, ja joskus myös hieman kuiviin hiuksiin. Hieman hintava, mutta kestää piiiiitkään!









Tänään kävin Stockalta hakemassa oikean sävyisen meikkivoiteen, sen kaikista vaaleimman sävyn- yllätys, yllätys. No, eipähän tarvitse tuntea itseään enää oranssiksi eikä punaiseksi.

Kävin muuten Sokokselta ostamassa uuden naamanpesuaineen ja tuoksun (:D) Voi ale.


Ostin tuon alkuperäisen Euphorian jo vuonna 2005, heti kun se tuli. Se oli lempituoksuni, mutta jo pari vuotta se on haissut eltaantuneelle, koska se on ikivanha. Löysin alesta tuollaisen Deep euphorian 30 ml lahjapakkauksen, hintaa 25€. Tuoksu on hieman makeampi ("tyttömäisempi") kuin alkuperäisessä Euphoriassa, mutta nyt raaskin ehkä heittää tuon vanhan roskiin vihdoin :D

Ja tietty kuvaan piti ottaa myös mun joululahjahuonetuoksu ! (aijai mikä sanahirviö)

Töissä ! Tuo huulten ympärillä oleva vaalea alue kielii aivan liian tummasta meikkivoiteesta. Teinivuodet jeejjee.
 Töissä alkoi hirveästi tehdä mieli makaronilaatikkoa. Pikareissu ruohonjuureen, ja minulla oli kikhernefusilleja, joista sai melkein oikeaa makaronilaatikkoa! Ihan samalle se ei tietenkään maistunut, eikä ainakaan haissut, mutta hyvää oli silti! Ruohojuuressa sai olla tarkkana, sillä monessa papupohjaisessa pastassa oli mukana myös riisijauhoa tai soijapapujauhoa, jotka ovat molemmat minun "kielletyt"-listallani.

Ei erota aitoa feikistä, eihän?
 Koska ostin kokonaisen tuubin kasvonaamiota, päätin käyttää yksittäispakattuja kasvonaamioitani pois, ja laitoin H&M:n kosteuttavan kookosnaamion. En näytä fiksulta se naamassa edes koirafiltterilla. YP.





K
KK
KKK
KKKK
KKKKK
KKKKKKKKKKKKKKKKKKK

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar