onsdag 14 oktober 2015

Nummer åttiofyra - Södernresa och shopping

Viime keskiviikkona oli Hullut päivät. Olin kärppänä paikalla keskiviikkona ja torstaina jo seitsemältä, ja kahdeksalta menin yliopiston kirjastolle tekemään esseetä. Stockalta yritin ostaa maltillisesti kaikkea, melkein onnistuin. Melkein. Ostin pyyhkeitä, koska niitähän ei saa muualta, samoin kuin joitain kempparijuttuja.


Stockaostokset 1

Stockaostokset 2

Ja koska on syksy, pakotin R:n Ikeaan kynttiläshoppailemaan

Jule sai "jyrsijän fitnesslautasen" stockalta siinä oli kaikkea kuivattua heinää ja kukkaa, se levitti sen matolle.
Perjantaina lähdimme kohti etelää, eli viikonlopuksi Viroon, ja menomatkalla tein esseetä taas. Pääsimme ensimmäisten joukossa laivaan, ja saimme kivat paikat ihan keulasta ravintolassa. En ollut ajatellut, että on koulujen syysloma-aika, ja vielä perjantai, joten laiva oli ihan täynnä. Ajoimme suoraan Tallinnan satamasta Tarttoon, jossa kaverini L opiskelee. Pääsimme pikaisesti iltapäivällä poikkeamaan yliopiston luuhuoneessa, ja näimme täyettyjä eläimiä. Jännää !








Tartossa söimme ja joimme hyvin, juorusimme, ja lauantaina kävimme shoppailemassa. Olin bongannut AHHAA-keskuksen (paikallinen heureka) myymälästä bakteeripehmoleluja, ja vaikkei meillä ollut aikaa kiertää itse keskusta tällä kertaa, kävimme kaupassa ostamassa minulle bakteriofagin :D Lähdimme iltapäivästä ajamaan Tallinnaan, ja kävimme illalla Kalamajan design-outletissä ja F-hooneessa syömässä.

Olen Suomalainen.







Vironkieleinen Uppsala-peli?










Miksi Islantialaista olutta saa Virosta mutten ole törmännyt siihen Suomessa?





Sunnuntaina ennen laivan lähtöä kävimme vielä Rocca Al Maressa ja Rotermanni kvartaalin kaupoissa. Ostin aika paljon kaikkea. Ostin erittäin paljon kaikkea. Täytin shampoo- ja hoitoainevarastot, ostin meikkejä ja uuden talvitakin. Ja kaikkea muuta "käyttötavaraa". Ainiin, ja pari sisutusjuttuakin. Onneksi oon ollut kuukakuden shoppaamatta, nyt täytyy varmaan olla viisi, että saan säästettyä kuluneet rahat kasaan...

Joikin kynttilöitä, koska ne tuoksuu hyvälle ja on paljon edullisempia Virossa

Kaubamajassa oli alepäivät, joten nyt on shampoota, hoitsikkaa ja selvityssuihketta

Käytän vain tätä deodoranttia, ja sitä ei saa Suomesta, joten niitäkin on nyt paljon.

Uusi ripsiväri, tämäkin Kaubamajan alesta, ja olen halunnut tätä kokeilla, kun Balmiakaan ei saa Suomesta (kai)



Kaubamajan ale, kädet kuivuu talvella, eikö?






Viinpullon korkki Tartossa sisustusliikkeestä

Ja tarjoilulautanen, koska mulla ei ole tarjoilulautasta, ei mulla kyllä ole kotiakaan, että se siitä.




Alekaupan hamstraus, sieläkin oli ale :D 

Talinnan kaubamajasta ostin MACin himoitsemani meikkivoiteen, se oli vain pari euroa edullisempi kuin stockalla, mutta tarvitsin kuitenkin uuden, joten miksi en olisi ostanut. Ostin myös Goshin alessa olleen meikkivoiten, en tiedä miksi

Ja lumenen kulmakarvageelin, minulla oli tällainen nuorena, ja tämä tuntuu paremmalta vaihtoehdolta kuin kulmien hiuslakkaus.

<3

Ostin myös takin ja aurinkolasit. Arskat oli alessa, takki ei. Ja korviksetkin on laivalta !
 Tiistaina R heitti minut Helsinkiin josta lensin Norwegianilla pariksi päiväksi Uppsalaan, esseen esitelmä on huomenna. Nyt voisin vaikka viimeistellä esitelmäni ja esseeni, mutta dataan. Sain saksalaiselta, joka oli myös kotona käymässä, tuliaisia, joita olin toivonut. Kinderin Happy Hippoja !




Kirjastossa

Arlandan juna-asemalla maan alla

Lainasin äidiltä käsimatkatavaraksi sopivaa laukkua. Maamainos ! 



K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar