lördag 18 oktober 2014

Nummer tjugonio - Gymma

Perjantai meni totaalikoomassa. En totta puhuen poistunut kämpiltä ollenkaan. Toisaalta joskus sitä vaan tarvitsee sellaisia päiviä. Jule sai olla melkein koko päivän vapaana, ja minä sain ladattua akkuja.
Kooma tarttuu

Eilisen siivoamisen jälkeen oli kiva herätä heinä-kakkakaaokseen häkin edessä
Mikä tää asento oikeen on??


Tänään kävin ostamassa salikortin Friskis&Svettikseen. Aloitin vaatimattomasti koko vuoden kortista. Sen voi vuoden aikana jäädyttää 100 kruunun maksusta 60 päiväksi. Vaikka aion olla paljon pois alkuvuodesta, olen silti sitä mieltä että se on paras mahdollinen kortti, koska kuukaudessa sille tulee hintaa vain n. 26 euroa, sisältäen jumpat ja valtavan salin muutaman kilomterin päässä ja lisäksi kaksi muuta salia muualla Uppsalassa, jos siellä nyt haluaa käydä.
Sain mätsättyä itseni ihan PUMAksi Budget sportin aletopilla ja XXL:n alepökillä

Tykkään tästä Friskiksen sloganista

Pyörän lukko ei suostunut vieläkään aukeamaan, joten kävelin. Ilma oli onneksi hyvä ja lämmintäkin oli n. 7 astetta, joten puoli tuntia suuntaansa ei ollut paha. Olimme norjalaisen kanssa kuntosalilla, ja vaikka olen ajan kanssa kehittänyt aikamoisen kuntosalikammon, erityisesti sekasalikammon, ei päivässä lopulta ollut mitään kamalaa. Sali on jaettu kahteen (vai kolmeen? en muista) kerrokseen, jossa oli hyvin lokeroitu laitteita, vapaiden painojen paikkoja ja venyttelytila ja lämmittelylaitteet erikseen.

Sisäänkäynnillä oli iso vapaiden painojen tila, missä oli (en oo mikään hyvä salisanastossa, älkää odottako mitään ammattimaista selitystä :D ) vapaita painoja ja "painonnostopisteitä) siis niitä missä ladotaan levpainoja tankoon joka on kiskoilla ja nostellaan. Se oli iso "Osasto" ja hvyin testosteronipitoinen. Katsoin sitä alussa kauhuissani. Menimme joksikin aikaa lämmittelypuolelle juoksemaan matolle. Juoksumattoja on n. 20 ja crosstraineretakin varmaan kymmenen. Meidän lisäksi siellä oli pari miestä juoksemassa, muuten tyhjässä "osastossa". Sitten tietty outo pieni mies halusi valita juoksumaton meidän vierestä. Tuntui oudolta ja aloin jo miettimään oliko tämä sali sittenkään hyvä idea. Toisaalta Outo Pieni Mies unohtui kun tuli tarpeeksi hiki. Norjalainen halusi mennä juoksemisen jälkeen venyttelemään ja tekemään vatsoja, ja se sopi minulle oikein hyvin. Onhan salilla ihan kiva olla kaksin (en oo tätäkään ennen kokenut). Vatsojakaan emme jaksaneet tehdä kauaa, kun ollaan molemmat aika rapakunnossa, joten ehdotin että voitaisiin tehdä vähän hauiksia ja ojentajia lopuksi. Norjalaiselle se sopi, ja se halusi tietää että miten haluan tehdä niitä. En osaa oikein käyttää laitteita moneenkaan lihakseen, joten sanoin että vapailla painoilla. Ylhäällä oli vain kahvakuulaosasto ja vapaiden painojen osasto, jossa painot alkoivat kymmenestä kilosta, joten jouduimme menemään alas testosteroniosastolle.
kuva

Oikeastaan se ähkiminen jätitpainojen kanssa oli aika vapauttavaa, tuli sellainen olo, ettei se haittaa vaikka itse irvistelee, eikä kukaan vaikuttanut olevan huonolla asenteella (esim esittelemässä itseään, olevinaan kuin omistaisi koko salin, kaikkea sellaista mitä olin pelännyt ja ajatellut että miehet tekevät kuntosalilla. Siis kukkoilevat) Kaikki olivat perusruotsalaisesti kohteliaita, eivät tulleet tielle, kyselivät kohteliaasti toisiltaan painoja (ta den bara, tack tack, det var snällt) Eli jopa aluksi kauhistelemani osasto oli ihan ok. Lisäksi koska sali oli niin valtava, ei ihmismäärä ahdistanut eikä mitään joutunut odottelemaan (no, testosteronipuolella ne neljän kilon painot eivät ehkä olleetkaan halutuimpia :D)

Kaikki ok siis.

Illemmalla kävin kaupassa tekemässä jättiostokset ja nautiskeltiin Julen kanssa perusruotsalaisina Brämhultsia. Ja karkkia.





Hitlerkoala. hihi
Löysin myös jännän mehutiivistepurkin.
Pyykkitupa pitäisi varata, koska J alkaa käyttää pyykkipussia jo tähystyspaikkana. (tässä se tosin oli kiivennyt kasan päälle koska olin heittänyt puolikkaan omenan roskiin ettei se söisi sitä kokonaan, ja kasan päältä se ylettyi roskikseen. Julea ei helpolla huijata.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar