onsdag 8 april 2015

Nummer femtiosex - Åbopåsk utan hare

Tulin Suomeen aprillipäivänä ja kiirastorstaina lähdin ajamaan Turkuun. Minulla oli muutama työvuoro Turussa pääsiäisenä, ja kaverit lähtivät pohjoiseen pääsiäiseksi, joten majailin heidän kämpässään, possuhousuissa.

Keskiviikkona näin Julea kahden viikon tauon jälkeen. J oli kuulemma lähes mököttänyt koko kaksi viikkoa, mutta ke-to yön se oli innoissaan meidän kanssa, juoksentelu ympäriinsä ja nukkui päälläni yön. Yleensä Jule tekee sitä vain peloissaan, mutta selkäkipua lukuunottamatta oli kiva olla taas J:n kanssa! J haisteli tarkasti matkalaukkuni ja asettui siihen istumaan, päätti ilmeisesti, ettei sitä jätetä enää uudestaan. Enkä jätä, pääsiäisloman loputtua J tulee kanssani Ruotsiin. Kanin hymy saattaa hyytyä kun palaamme kahdeksan neliön pieneen huoneeseen..



Torstaina ehdin näkemään kaverit pikapikaa ennenkuin he lähtivät ajamaan pohjoiseen ja minä töihin. Töissä sujui ihan kohtuullisesti, uuden ohjelmapäivityksen johdosta ohjelmassa oli pari virhettä, joita en osannut korjata ja jouduin vähän soittelemaan työkavereille. Lisäksi yksi perhe myöhästyi illalla. Harmitti lapsen puolesta tietty..

Lauantai oli vapaa, ja minä ja koko muu Varsinais-Suomi oli päättänyt lähteä kaupungille pyhien välissä. Käsin apteekissa hakemassa allergialääkkeet, joita ilman olin ollut vajaan viikon, ja oireet alkoivat palaamaan. Lisäksi käytin joululahjaksi saamani H&M:n lahjakortin oppuun, ostaessani ns. aluspaitoja, eli lyhythihaisia paitoja. Taka-ajatuksena oli myös, että olimme työkavereiden kanssa sopineet menevämme illalla margaritoille, enkä ollut tajunnut ottaa minkäänlaista edustuskelpoista paitaa. Minulla oli myös vaan lenkkarit mukana. Onneksi J:llä on samankokoinen jalka kuin minulla, ja lainasin illaksi nilkkureita.

Ulkomaanvahvistuspurkit matkakäytössä

Yritin kuvata Julea sen uuden ruokakupin kanssa, mutta aika kauhean näköisiä niistä tuli.





"joko ne loppu?"

ruokalepo

R antaa ruokailla suoraan ruukusta.
Pääsiäisen jälkeen vietin myös koira-aikaa. K ei ollut ihan yhtä innoissaan hampaiden harjauksesta, kampaamisesta ja matolääkityksestä.


K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar