onsdag 11 november 2015

Nummer åttionio - Lyxa till det

Projekteja tulee kokoajan lisää. Tällä hetkellä on pari kertaa viikossa seminaarit etukäteistehtävineen, Pitkä, review-artikkelin muotoon kirjoitettava ryhmätyö, meillä aiheena lääkeväärennösten analytiikka, ja lisäksi tiukalla aikataululla valmisteltava laboratoriotyö. Tämä labratyö on vaikea, mutta periaatteessa mielenkiintoinen, sillä ideana on, että tehtävän anto on antaa analyysimetodi ja analysoitava aine, mutta ei sen enempää, vaan tutkimus pitää itse suunnitella. Tämä myös ryhmätyönä.

Vaikka saimme itse valita ryhmät, mikä on kivaa, oon edelleen sitä mieltä, ettei ryhmätyöskentely sovi minulle. Review-artikkelin kanssa sanottiin, että ryhmät vahvistetaan opettajalle sähköpostilla, jolloin kilpailuhenkinen neitokainen ryhmänsä kanssa valehteli vahvistaneensa ryhmänsä, jonka myös muut halusivat. Tietenkin, koska reilu peli on tylsä peli. Labraryhmän kanssa taas ärsyttävä laiskurimies joka ei tee mitään eikä osaa mitään, mutta joka aina päästetään kaikista kursseista läpi vaikkei se ole melkein yhdelläkään pakollisella tunnilla, on nyt meidän ryhmässä, tai ei mun, vaan norjalaisen ja islantilaisen. Päätettiin, että se joka saa mielenkiintoisemman analyysitavan, saa myös ärsyttävän laiskurin.

Äiti oli viikon Uppsalassa. Olimme yötä hotellissa, syöden hotelliaamupalaa ja tutkaillen Uppsalan nähtävyyksiä ja ravintoloita. Opiskelijaluksusta !

Stationen










Hotelliaamupala 1



Gamla Uppsala


Gamla Uppsala Kyrka


Riimuja seinässä-selfie

Jättilounas



Amaizing thai

Aamupala 2

Shoppailua


Forno Romano

Lensimme äidin kanssa lauantaina Suomeen, jossa kävin vähän ripsi- ja kulmahuollossa ja lensin tiistaina illalla takaisin Ruotsiin. Keskiviikkona koulu alkoi jo kahdeksalta, ja velä pitäisi tehdä ryhmätyötä. Väsyttää niin että oksettaa. Koulu on kivaa.


Pakoon sadetta @Arlanda


Onneksi pilvien päällä paistaa aina

Jule mökötti kun oli ollut viikon mummulla. Ja on vielä melkein kaksi lisää.

Kirjasto-opiskelua Tampereella

OLIN EKA.
Kooo

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar