onsdag 25 november 2015

Nummer nittiotvå - En mans logik

Omistan ihan koko postauksen R:lle. Enkä mitenkään positiivisessa mielessä, hah.

R osti auton jokin aika sitten. Se on vanha ja ruma. En ollut yhtään innoissani siitä, että tällaisessa asiassa pitää säästää. En vaadi Ferraria, mutta olisin toivonut alle kymmenen vuotta vanhaa autoa. Edes.

No, se osti auton ja ajaa sillä iloisena. Se on Saksantuonti, mutta kuulemma tosi hieno ja upea omistajansa mielestä. Siinä on "kaikki herkut" esimerkiksi penkinlämmittimet, joka on tietty ihan kiva, harvassa Saksa-autossa on. Viikonloppuna tuli lunta, ja kun istuin autoon, kysyin että missä se penkinlämmitin on.

"Mä myin sen"

MITÄ?

"penkinlämmitin" oli kuulemma tupakansytyttimeen laitettava alusta kuskille, jossa on lämmitys ja hierontatoiminto. Se myi sen vitosella kaverilleen. Se siitä varusteesta sitten.

Ajaessamme Motonettiin ostamaan autoon uusia pyyhkijöitä, syttyi varoitusvalo. Eikä vain syttynyt, vaan vilkkui punaisena.

K: Mikä toi on?
R: Emmä tiedä
K: öö, pitäiskö pysähtyä?
R: eei, ollaan kohta perillä.

Motonetin pihassa R meni kauppaan, ja käski mua googlettamaan valon. Ihmettelin, että miksi pitää Googlettaa kun on ohjekirja. Avatessani hanskalokeron tajusin miksi. Saksantuonnin ohjekirja on tietysti saksaksi.

No mutta siinä on kuvia, en anna kielen häiritä. Löysin valon. Aloin tavaamaan saksaa. Ja onnistuin tajuamaan osan ja arvaamaan lopun.

Kühlmittel. Kylarvätska.

R oli motonetissä. Laitoin viestin: se on se kylmäaine. se on lopussa.

OK

R tulee takaisin. Ilman jäähdytinnestettä (Se on se suomisana, opin uutta)

K: Mikset ostanut nestettä, onko sulla täällä autossa?
R: Ei, mut laitan sinne vettä kun päästään perille
K: Vettä?? Nyt on pakkasta? Olit autotarvikekaupassa!! MIKSET OSTANUT
R: no emmä ajatellu.
K: AAAAAARRRGGH!!! AJATTELE !!!

R lähtee toiseen kertaan kauppaan. Hyvä R.

k

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar