måndag 7 september 2015

Nummer sjuttiofyra - Frågor och projekt

Lauantaina olimme Värmlands nationin pubissa syömässä, jonka jälkeen olimme kaupungilla yksillä norjalaisen ja saksalaisen kanssa. Sunnuntaina, kun seinät alkoivat kaatumaan päälle, lähdin pyörällä reilun kilometrin päässä olevaan Gränby centrumiin, josta ostin vihdoin kalenterin ja kasan "extrapris"-ruokaa. Olen etsiskellyt hyvää kalenteria useammasta kaupasta, koska vaatimuksinani oli kovakantinen kalenteri jossa on kuminauhakiinnitys, joko repäistävät kulmat tai kirjanmerkkinauha (sellainen virsikirjaversio), yksinkertainen väritys mihin ei kyllästy ja tarpeeksi tilaa  muistiinpanoille. Aloin olemaan jo vähän epätoivoinen, ja ostokseni täyttää kaikki vaatimukset paitsi kovat kannet.



Tänään olin pari tuntia koulussa luennolla, jossa valitsimme toksiinin esseetä varten, ja sain haluamani Talliumin, se on nimittäin parinkin isomman sarjamurhaajan käyttämä toksiini, joten lokakuussa olevasta esitelmästä pitäisi tulla ihan mielenkiintoinen. Torstaihin mennessä pitäisi vastata keskustelun etukäteiskysymyksiin, ja kuukauden päästä pitää olla 36 kysymyksen sarja valmiina eri huumausaineista. Sain juuri valmiiksi ensimmäisen osan viidestä, aikaa meni kolme tuntia, vaikken nyt erityisen aktiivisesti keskittynyt vain siihen, vaan katselin myös lyhyitä myrkytysdokkareita :D

Dagens detaljer, OPIn bondpaketin raelakka (Vesper), jota jouduin ohentamaan asetonilla kun se oli kuivunut purkkiin

Tänään piti olla sykysyinen päivä ja vain 11 astetta lämmintä, joten kaivoin uudet syyskengät kaapista ja trenssin, paitsi että ulkona olikin tosi lämmin. Asia mistä en pidä yhtään pohjoisessa säässä on epävarmuus ja aina liikaa tai liian vähän vaatteita.

Tänä syksynä on kaksi kurssikirjaa, clarkesin iso toksikologian kirja, jonka tilasin Suomen adlibriksestä tänään, koska se oli  10€ halvempi kuin ruotsin adlibriksessä (!) (660 kr vs. 57,80 € alennuksineen)

Toisesta kirjasta, jonka on tarkoitus olla lähinnä meidän tukena toksikologian perusteissa, oli opettajan mukaan e-kirja ladattavissa, mutta en ehkä oikein osaa käyttää koulun kirjastoa,ja löysin sen ainoastaan karlstadin yliopistosta, ja kun löysin sen Ebaysta alle 20€ postikuluineen (adlibris 44€) niin klikkasin sitten senkin kotiin, vaikka oikeasti haluaisin kaikki kirjat e-versioina tabletille, jolloin laukussa olisi paljon vähemmän painoa.
Taisinkin mainita ostolakosta, ja silti ostin kirjojen yhteydessä pari koulujuttua, ehkä ihan tarpeetonta, mutta eipä ne montaa euroa olleet.. Koulujutut on ihan ok.. ehkä.
Adlibriksen tilauksen yhteydessä ostin frixionin highlighterin. Olen ihastunut frixionin geelikyniin, koska tekstin voi päässä olevalla kumilla kumittaa helposti pois. Samaa ideaa noudattaa ostamani vaaleanvihreä yliviivaustussi
Ebaysta ostin pari post-it-tyyppistä sivunmerkkaajaa, koska ne oli niin söpöjä !


Laamat ajattelin lähettää kaverille vaikka synttärilahjaksi, ne on ihan sen näköiset ja kiva postissa lähetettävä paketti. Sillä on kuitenkin melkein kohta synttärit :D

Loppuun eilisillan tunnelmat, söpö kokispullo (extrapris!) ja julen kokoinen sänky




Julella oli muuten synttärit eilen ! se täytti viisi ! Näillä kuvilla spämmäsin Somea.





Jule mahtoi arvostaa näitä eleitä. Tai ainakin herkkurullaansa :D





K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar