söndag 13 september 2015

Nummer sjuttiosju - Kulturnatten och lite till

Kulturnatten alkoi vähän huonosti, kaikki paitsi norjalainen feidasivat ja vaikka jonotimme puoli tuntia etuajassa Uppsalan linnan kierroslippuja, niin jäimme ilman. Matkalla asemalle katsomaan parkouresitystä lohduttauduimme donitseilla. Parkourin jälkeen kävelimme hakemaan wrapit yhdestä monista ruokakojuista ja suunnistimme yhdeksäksi Botaniska trädgårdeniin katsomaan Waldorfskolanin tulishowta. Tulishown jälkeen menimme tuomiokirkolle päin, ostin lakritsia ja menimme käymään pienessä Mamsell K-nimisessä sisustusputiikissa. Sieltä ostin aika kivan tiskiainesäiliön ja huulirasva-ankan, koska se oli söpö ja tuoksui kirsikalle. Ostin myös kivan joulu/pikkujoululahjan, mutta siiitä myöhemmin kun on joulun aika ! =)






Sunnuntaina oltiin superahkeria ja mentiin taas salille Norjalaisen kanssa. Illalla menin halpakauppaan palauttamaan viltin, jonka olin turhaan ostanut rapujuhliin ja tein jämistä ruokaa illalle ja huomiselle, papu-kaali-nuudelisalaattia soijalla ja sweetchilillä. Näyttää kuralta mutta oli ihan syötävää.



Pohjasin ruuan tähän reseptiin, ei muuten ollut ihan samannäköistä :DD


Lähden huomenna koulun jälkeen Julen kanssa viikoksi Tampereelle, ja (myös siksi) imuroin huonetta. Jule oli aika innoissaan siiitä, että tuoli vaihtoi paikkaa. Katsotaan kuinka innoissaan J on taas pitkästä bussi-laiva-bussimatkasta..


Siivoaminen on rankkaa.

Nyt pitäisi vielä pakata...

K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar