lördag 2 april 2016

Nummer 109 - Påskresa del 1

Viikon päästä Turun vierailusta olikin sitten pääsiäinen. Sain sopivasti töissä näytteeni kiirastorstaina sekvensointikoneeseen, ja ohjaajani lupasi pääsiäislauantaina myös käydä sammuttamassa koneen, joten minä pidin viikonlopun vapaana. Perjantaina dumppasimme Julen mummolle ja lähdimme kohti Helsinkiä ja Zürichiä, jossa isä (JA KOIRAT!!) asuvat.


Ripulikriisin jälkeinen märkä kani.




SAS ei lennä Helsingistä suoraan, joten teimme pikavaihdon Arlandassa. Perjantaina illalla saavuimme sitten Sveitsiin, ja söimme raclettea kevyenä iltapalana.
Sylikoira 1
Lauantaina, kun kaupat olivat auki, lähdimme R:n kanssa ihmettelemään Zürichin keskustaan. Sveitsi on niin kallis maa, ettei sieltä paljoa tuliaisia ostella, sveitsiläiset suklaat kun saa halvemmalla jopa Suomesta kuin paikanpäältä. R oli sitä mieltä, että olisi voinut vaan istua ja katsella ohikiitäviä rollseja, Ferrareita ja maserateja, jotka kiihdyttelivät ruuhkissa.

Kun olimme ihmetelleet tarpeeksi keskustassa, menimme junalla läheiseen pikkukaupunkiin ihmettelemään lisää. En nyt ihan tyhjin käsin lähtenyt, mutta melkein. Ostokseni olivat saksalaista alkuperää, niinkuin ilmeiesti kaikki edullinen Sveitsissä. Ostin Villeroy&Bochin maitokannun (alesta, daa) ja kempparia erikoisliikkeestä, ihan kuin sitä tarvitsisin yhtään enempää.







Löysin paikallisesta "brittiliikkeestä" tämän. PAKKO SAADA. netistä siis, satasen hinta liikkeessä oli liian suolainen

Kevät oli pitkällä.

sylikoira nro 2

 K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar