tisdag 12 april 2016

Nummer 111 - distansarbete och shopping

Shopping taitaa olla eniten käytetty otsikko tässä blogissa. Ehkä se kertoo minusta jotain ihmisenä. Hmm.

Kirppari päättyi, ja vaivanpalkaksi sain reilun kuusikymmentä euroa. Ei mikään huima summa, mutta ehkä se kattoi muutaman tunnin laputuksen ja bensat. Ja tiestysti sen, että 70 tavaraa lähti uuteen kotiin. Loput vaatteet vein punaiselle ristille ja tavarat surutta roskiin, muutamaa poikkeusta lukuunottamatta, eli pienen ikeakassillisen toin sittenkin takaisin tavaraa, jota ehkä käytän vielä, tai ehkä annan enemmän tarvitsevalle. En vain halunnut ihan uusia tavaroita heittää pois. No, mutta summa summarum täytyy varmaan olla tyytyväinen, vaikka työtä onkin vielä tässä tavaramäärässä.

Lisäksi, ostan nyt kevään innoittamana kaikkea siihen kotiin, joka minulla ehkä on joskus. Kyllähän tämä suunnittelemisen mahdottomuus ja toisten nurkissa majailu alkaa hieman tympiä. Eikä ihan vähääkään.

Tuli hullut päivät ja 3+1 päivät ja sitten vielä poikkesin Nuutajärvellä Iittalan outletissa. Tuloksena tavaraa.

Sokokselta ostin marimekon punaisen unikko-tyynyliinan. Minulla on yksi ennestään, ja halusin toisen, kun meitä nyt on kaksi nukkujaa. En halua yhdistää niitä unikko-pussilakanaan, koska se on mielestäni vähän liikaa. Ajattelin ostaa joskus toisen valkoisen pussilakanan, niin, että sänkyvaatteet eivät ole ihan hotelllinvalkoiset, mutta eivät myöskään kirjavat. Ainiin, ja kun sieltä osti jotain, sai kaupanpäälle ruutu plussan neljäksi kuukaudeksi, niin olihan melkein pakko ostaa vähän :D

Stockalla kävin parina aamuna kahdeksan aikaan. Olen todennut sen olevan aika hyvä, sillä seitsemältä sinne menevät ne, jotka hakevat jotain tiettyä, ja kahdeksalta on aika rauhallista, ja silti tavaraa on vielä jäljellä.

Ostin pannunalusia pari, ja shampoon ja hoitoaineen koska niitä jopa tarvitsin. Ja yhden pyyhkeen, vaikka lupasin pyhästi etten ostaisi, muttakun pyykeet on niiiiin kivoja :D


Poikkesin viikonloppuna matkalla Turkuun tosiaan Nuutajärven outletissa ostamassa kaverin synttärilahjan, ja totesin taas kuinka kiva paikka se on. Siellä on ihan älytön määrä poistotavaraa edullisesti (vaikka kun ostaa paljon, niin se edullisuus vähän jää.)

Innostuin oikein kunnolla. Löysin matalat muumi-keräilylautaset poistosta 30 €, kun ne maksoivat jouluna kaupoissa 60-70€ niin kun olin niitä jo pidempään halunnut, kotiutin paketin. Samoin joulupoistona oli paketti, jossa oli kirkas ja punainen kivituikku, ja alessa myös poistuva väri sininen (ultramariini tms) minulla on kaikkia kolmea väriä jo yhdet, joten ajattelin toisten sopivan hyvin mukaan. kolmelle tuikulle tuli hintaa 32€ muistaakseni, ja mielestäni tuo punainen taitaa kaupassa yksinään maksaa lähes se verran, joten mielestäni perustelin nämäkin ostot hyvin. (tarkistin, punainen on iittala-storessa 38,50€)

Alessa oli myös vaaleanpunainen kastehelmi-kulho. Kastehelmi on tänä keväänä tehnyt vahvasti paluuta, ja ajattelin, että se sopii hyvin ns. tavallisen kattauksen rinnalle tarjoilukulhoksi, vaikka se pitääkin pestä käsin.





Yhteensä selvisin alle satasella Iittalan kaupasta, ja myyjä oli tosi kiva ja siellä sai rauhassa katsella. Aukiolot ovat myös hyvät, muistaakseni 10-18 joka päivä, ja vielä pidempään kesällä, joten suosittelen ehdottomasti poikkeamaan ja tekemään löytöjä !

(Pakko vähän hehkuttaa, että tavaroiden oikea hinta olisi ollut melkein 200 iittalassa normihintaisena, tosin tuon kastehelmen saisi tällä hetkellä vain kahdella kympillä anttilasta poistona)

Olen tehnyt useampaa etäpäivää parin viikon aikana, ja ajatellut niin, että sensijaan että pidän kahvitaukoja tai pyörin päättömästi netissä, teen tehokkaasti töitä, ja välillä siivoilen kämppää, kun en iltaisin töiden jälkeen meinaa jaksaa.

Lisäksi kävimme taas pitkästä aikaa isoilla ostoksilla kaupassa, se kun tulee pitkässä juoksussa paljon halvemmaksi. Kun menee vain väsyneenä kauppaan, ostaa kaikkea eikä syö puoliakaan, joten loppupeleissä jääkaappi on täynnä pilaantunutta ruokaa. Tai ehkä se on vaan minun ongelmani, mene ja tiedä.

Näihin kuviin, ja materialismionnellisuustunnelmiin,
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar