tisdag 5 april 2016

Nummer 110 - Påskresa del 2

Pääsiäissunnuntaina vuokrasimme auton ja lähdimme ihmettelemään Alppeja. Sunnuntaina reittimme kulki pieniä alppiteitä (yök, pahaolo) kohti Liechtensteinia, jossa vaadin saada käydä. Isä ei ollut yhtään innoissaan, koska se on niin pieni, mutta yhtälailla siitä ajettiin sitten ohi. Kävimme myös ihmettelemässä paikallista (Sveitsiläistä) laskettelukeskusta.

Maanantaina ajoimme vain tunnin verran lähimpään "laskettelukeskukseen" ja siellä menimme ensin junalla muutaman sata metriä ylös, ja sitten kahdella eri hyttihissillä vielä ylemmäs, ja paistattelimme päivää upeissa maisemissa kahvilassa.

Otin sata kuvaa, vaikka tiesin etteivät maisemat näyttäisi yhtään niin hienoilta kuvissa kuin paikanpäällä, tässä kuitenkin niitä.

Solakylä


Rajasilta Liechtensteiniin






Liechtensteinin pääkaupungin Vaduzin linna, Hans Adam II koti



"not impressed"-ilme. R kertoi varmaan hyvän vitsin.


laskettelukeskuksen juna-asema. Paikalliset käyvät julkisilla laskettelemassa, niin, että pistävät vaan aamulla monot jalkaan ja menevät lähinjunaan, vaihtavat zurichissa ja junat tuovat ne perille asti. Tässäkin paikallisjuna ja vuorijuna lähtivät kymmenen metrin päästä toisistaan.

solmussa






Maisemapenkki.





After ski, ilman ski.




Kengät eivät olleet ihan lumisopivat, joten nilkat pysyivät ns. viileinä.

Tiistaiaamuna lähdimme kohti Helsinkiä, ja pysähdyimme tällä kertaa Tanskassa Kastrupin lentoasemalla. Ostin vähän kynttilöitä.




R: Et kyllä osta kolmenkympin knyttilöitä! K: Ostan kaks R: hyvä vitsi. OLIKO? OLIKO??
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar