måndag 18 april 2016

Nummer 112 - Vecka 13/20 och vinglasfunderingar

Niin nopeasti on gradusyksy mennyt. Tänään sain vihdoin pääsiäisenä valmistuneet tulokseni Eeeenpäin bioinformatiikolle. Bioinformaatikko P tekee puolta päivää, joten tuloksia saa tämän, ja ohjelmien hitauden takia odotella. Toivottavasti niiden kanssa ei tule kiire, sillä itse kirjoitus ei oikein etene ennen edes alustavia tuloksia. Kirjoitin intron ja materiaalit ja metodi-osuuden valmiiksi viikko sitten, enkä oikein voi edetä ennenkuin tiedän mitä kirjoitan. Olenkin tehnyt hieman lyhyempiä päiviä, sillä kolmen viikon päästä lupasin aloittaa labratyöt toiseen projektiin, ja silloin pitäisi samalla myös kirjoittaa gradu kun tulokset ovat tulleet, joten nyt kerään mukamas voimia siihen.




Kun kotoa ei ole tarvinnut lähteä aikaisin, olen jumittanut ja keksinyt kaikkea turhaa tekemistä, niinkuin sadan pinnin tunkemista päähän aamulla nutturatutoriaaleja tuijottaen.

Vihdoin saimme viikko sitten aikaiseksi käydä isoilla ostoksilla kaupassa, joten olen kokkaillut kaikkea epäterveellistä, niinkuin perjantaina sloppy-joeja ja bataattiranskiksia. Koin ahaa-elämyksen kun luin, että bataattiranuihin voi laittaa korppujauhoja, jolloin ne imevät kosteutta ja rapeutuvat kivasti.

  


Torstaina siivosin vessan, ja suihkuttelin vessan lattian suihkulla, jolloin sain villakoirakokoelman liikkeelle pyykkikoneen alta, ja pyyhin pölyjä kun R hinkkasi keittiön metallipintoja kiiltäväksi, kiitos vaan livin siivoushjelmat :D

Lauantaina otimme itseämme niskasta kiinni, ja siivosimme sitten lopun kämpän, ja pesimme lattiat ja imuroimme joka huoneen. En kyllä ihan heti muuta näin isoon kämppään, tai ainakaan ennen kuin minulla on varaa siivoojaan. Liian rankkaa. Oli kuitenkin pakko, myös sen takia, että mummo heitti (ehkä vitsillä, mutta mä en ymmärrä vitsejä) että voisin pitää valmistujaiset täällä. (Toisaalta, missäs muuallakaan) mutta sitä varten pitäisi siivota vielä tarkemmin, lattioiden lisäksi myös matot ja ikkunat... Tai ikkunat oikeastaan jo kohtapuoliin, kunhan vähän lämpenisi vielä.

Lauantaina lähdimme illalla sitten juhlistamaan ahkeruutta baariin. Hyvä me.

 

NONIIN. se siitä rönsyilevästä tekstistä. Mitäs koulu?

Koulu. eli lopputyön vaiheet. Tosiaan nyt olen vähän haahuillut, mutta alan tutkimaan kontaminantteja, sillä kaikkia "ei-ihmisbakteereja" ei voi hylätä kontaminantteina, joten opiskelen nyt bakteereja yksitellen, katsoen mitkä kannataa ottaa mukaan tuloksiin, ja mitkä ovat oikeita kontaminantteja.

Ilmoittauduin myös valmistujaisgasqueen, eli iltajuhlaan. Kohta pääsen mekkoshoppailemaan !

Kävin myös extemporee Turussa taas pari viikkoa sitten, kun J järjesti pikasynttärit. Turussa san kuulla, että aikuisilla on viinilasit. Aikuisilla on luultavasti myös jonkinasteinen oma kämppä.

Voisin silti panostaa viinilaseihin. Marimekossa alkaisi ystävämyynti ja sukat makkaralla lasit olisivat alessa. Jos sitä vaikka pari paria ostaisi. Koska aikuisuus. Oon aina ajatellut että viinilasit on jotain hienoa, ja täytyy tarkkaan miettiä mitä sarjaa haluaa. Vuosi sitten päätin sarjan, ja nyt täytyy odottaa ilmeisesti häälahjalistaa. Tai vaihtoehtoisesti synttäreitä. Viinilasihomma on ollut hidas ja vaikea, kun en tykkää Iittalan laseista. Tai tykkäsin Aurorasta, ja mulla on neljä niiden skumppalasia (jotka on muuten tosi kauniita) mutta sen tuotanto lopetettiin, joten sarjani jäi vaille viinilaseja.

Prisma.fi (Aurora)


Haluan Orreforsin lasit (ainakin tällä hetkellä). Joko Efva Attlingin Amor vincit omniat (1500kr /kaks lasia JUMALAUTA)

Tai samantyyppiset pyöreät Differencen lasit
Orrefors.se Nämäkin on 500 kr /kpl


Edelleen Orreforsilta, Carat-sarjan snapsilasi on aika nätti
Orrefors.se
Tai tämä:

Orrefors.se






Fazer Cafe aamupala
Eipä kai muuta. Stressiä odotellessa pari(kymmentä) Julekuvaa





K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar