måndag 1 september 2014

Nummer åtta - Flytt del 2

Perjantai-iltana lähdimme isän ja pikkuveljen kanssa pakettiautolla kohti Uppsalaa muutaman huonekalun ja pyörän kanssa. Isällä heippasin kesälampaat, varsinkin ihanan Bätmänin, superseurallisen suomenlampaan.

Tällä kertaa myös Julius lähti Ruotsiin, mummun vastusteluista huolimatta. Tätikin oli sitä mieltä että kahdeksan neliön huone on liian pieni kanille. Lupasin tuoda Julen ja itseni mökille tuulettumaan mahdollisimman usein !

Juliuksen laivamatka meni hyvin. Vessa oli sängyn alla nurkassa ja heinää ja pellettejä oli pakastepusseissa ja vesi kipossa. Jule alkoi melkein heti syömään heinää ja joi ja käytti vessaa matkalla, eli stressitaso ei ollut kovin korkea. Saapuminen Långnäsiin laivan täristessä tosin sai aikaan jalan tamppaamista lattiaan.

Veimme heti aamusta kuorman huoneeseen, jonka jälkeen juoksimme koko päivän asioilla IKEAssa ja Biltemassa, jotka olivat onneksi vierekkäin. Ikeasta ostimme kapean TV-tason joka veisi mahdollisimman vähän tilaa, ja Biltemassa pyöränfiksaustarpeita ja sisäantennin.

Illalla asunto alkoi jo näyttämään kodikkaalta, ja olen tosi tyytyväinen tähän ! Ajatella, että vain kahdeksasta neliöstä saa näin kodikkaan !
Juliuksen nurkkaus, rumissa ruskeissa laatikoissa on kissanhiekka ja heinä. Uudet voisi ostaa, sillä nämä hajoavat käsiin ruuvien tippuessa...

Kirjotuspöytä on tosi pieni, mutta syvä ja tuoli on uusi

TV meni hyvin sängyn jalkopäähän kapealle pöydälle ja seinällä on sisäantenni sillä huoneessa ei ole antennijohtoa
 Täällä kanavat näkyvät kuulemma verkon kautta, joten minulla ei pitäisi näkyä mitään kanavia. Nyt kuitenkin näen useampiakin kanavia, tosin ne ovat ihan erit kuin omistajalla, en tiedä mistä antenni ne bongaa :D
Halusin välttämättä 120 senttisen sängyn, joka vie yli puolet huoneesta, mutta tässä nytkin istuskelen kirjoittamassa, joten olen ihan tyytyväinen :D Nurkassa on kuivausteline ja vähän siivousjuttuja

Billy-hylly on tämän tilan pelastus. Sinne menee koulupapereita ja kirjoja, meikkejä, lääkkeitä ja sekalaista tavaraa näppärästi laatikoihin piilotettuna.

Ovessa ja kaapissa roikkuu naulakot, kaapissa on kaikki vaatteet ja meikkejä ja hiusjuttuja. Kaapin päälle menee hyvin minun ja Julen laukut.


Jule tutki ensin ahkerasti, mutta kun sitä jännittää uudessa paikassa, se tulee istumaan mun päälle. Näin se teki myös ensimmäisen iltana

Jule oli muuten kunnossa matkan jälkeen, mutta se oli tosi väsynyt.


Syötiin omenaa

K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar