måndag 22 september 2014

Nummer tjugo - Shoppingveckoslut 1

Perjantaina lähdin sitten bussilla Arlandaan R.ää vastaan. Lento oli kymmeneltä Arlandassa ja sieltä kesti kämpille pelkkä bussimatka tunnin verran. Vähän ennen kahtatoista pääsimme perille. Olin vähän ehkä yllättynyt siitä, että vaikka R ja J eivät ole olleet tekemisissä keskenään melkein kahteen kuukauteen, pyöri J haistelemassa innoissaan. Ei kani sitten olekaan niin tyhmä, että unohtaisi ihmiset noin vaan :D

Suunnitelmien mukaisesti lähdimme lauantaina junalla kohti Tukholmaa. Teimme klassisen "päivä Tukholmassa-risteilyn shoppailukierroksen johon kuului Gallerian, NK ja Åhlens. Ainoana erona oli, että nyt sai tulla ja mennä miten huvitti, joka oli aika vapauttavaa. Ei tarvinnut miettiä mitä tekisi seuraavat x tuntia ennen laivan lähtöä, vaan pystyi hyppäämään taajaan kulkeviin Regionaltågeihin ja olla reilussa puolessa tunnissa takaisin Uppsalassa.


Niin,se shoppailu. Kun se lähtee lapasesta niin se lähtee. Ajatuksena oli ostaa yhdet siniset farkut ja katsella lenkkareita ja syyskenkiä. Lenkkarit haluaisin ihan aikuisten oikeasti. A koska muillakin on ja B koska jalkani haluavat kunnon kengät. No, kuten arvata saattaa ei lenkkareita löytynyt.


R tarvitsi energiapatukan kun joutui raahaamaan MINUN ostoksiani. Se kun ei löytänyt mitään kivaa, ja minä senkin edestä.

River Islandista löysin syyskengät, ~ 600 kr

Yksien farkkujen sijasta kahdet, Siniset Monkista 300 kr ja punaiset BikBokista 200 kr. Tiedän BikBokin housujen (siis tämän kyseisen mallin) olevan tosi hyvä jalkaan, minulla on ennestään vihreänharmaat samanlaiset. Laatu vaan on aika huono ja väri haalenee nopeasti. Silläkin uhalla ostin ne, koska päätin, että uudet syyskengät vaativat punaiset farkut.
Topshopissa pitää aina käydä, vaikkei sieltä raaski ostaa mitään. Vähän niinkuin nytkin. Tai no ostin mä, ihania lapsuusmuistoalushousuja
Jule ei ymmärtänyt niiden hienoutta. Ja sitä kiukutti myös muovikassipaljous. Ja kaikki muukin. Yleisesti.

Todellinen mulle-kaikki-heti-nyt-moodi alkoi kun poikkesimme Tukholman XXL:ssä. Siellä oli monet jo aiemmin Uppsalan samassa liikkeessä katsomistani vaatteista puoleen hintaan! Ensin ostin jo aiemmin ihastelemani HellyHansenin fleecetakin(~250 kr) ja miesten HH:n verkkarit (~129kr),

 Miesten verkkarit ovat muuten yhtä isot takaa kuin edestä. Nää pussittaa hassusti, mutta kotihousuina menee oikein hyvin. Eikös miehille tule tällaisesta alemmuuskompleksi?
Kassalta päästyäni R istui voipuneena sisääntulon portailla ja vaati taukoa. Kiertelin sisääntuloa ja löysin juomapullon vain kymmenellä kruunulla. Kiikutin sen ja energiapatukan R:lle kassalle. Harmikseni jouduin samalle myyjälle ja tunsin tarvetta selitellä miksi raahaan lisää kamaa kassalle... Tultuani uusien ostosten kanssa takaisin, bongasin vielä HH:n jumppatrikoot 250 kr! En kuitenkaan kehdannut enää lähteä kolmatta kertaa kassalle, vaan päätin että sunnuntaina mennään sitten Uppsalan XXL:ään ostamaan ne mulle !

Turistikuvia ja kissakuvia.




Illalla katselimme Vain Elämää:n joka yllättäen näkyi täälläkin, toisin kuin maikkarin ohjelmat. Jee !

Yritykseni terveellisistä tv-eväistä päätyi yllättäen R:n irtokarkkipussille...

Vaikka J oli kovin innoissaan R:stä, hiipui into äkkiä nukkumaan mennessä. Jule meni reippaana varaamaan tuomani lisätyynyn ennen R.ää, joka törkeästi isomman oikeudella huitoi Julen pois. Jule on (epä)onneksi ratkaisukeskeinen kani, ja selvitti tilanteen nukkumalla päälläni koko yön. Toisena yönä viritimme sille työtuolista lisävuoteen, jossa se tyytyväisen (?) oloisena makoili aamulla.

Vanha kissa tuli kehräämään sängylle aina kun pidimme vain ovea auki ja Julea häkissä. Jule jopa uskaltautui olemaan muualla kuin piilossa
Vanhus ei näyttänyt suurtakaan kiinnostusta Julea kohtaan, toisin kuin Tosse, joka hiippaili heti paikalle kun silmä vältti, sitä J sitten pelkäsikin, ja ehkä ihan syystä, se taisi olla vähemmän puhtaat jauhot pussissa liikkeellä.
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar