onsdag 3 september 2014

Nummer tio - Ordna och fixa

Kuuden- seitsemän tunnin koulupäivät vaativat hieman opettelua. Iltaisin pitäisi vielä jaksaa tehdä tehtäviä myöhemmin. Saa nähdä miten se onnistuu.

Koulupäivät koostuivat alkuviikosta aamupäivän luennosta ja iltapäivän "Professional Training"-luennoista, jotka ovat kyllä aika tuttua asiaa viitteineen ja opiskelutekniikka-analyyseineen. Huomenna onkin sitten vähän mielenkiintoisempaa asiaa, labraintroja, ammattiohjelmiston esittely ja kaiken huippuna kiertelyä Genome Centerissä!

 Täällä muuten on tähän asti saanut luentomuistiinpanot printattuina! Ei Suomessa vaan, Islantilainen totesi, että nämä taitavat vihata metsiään, johon norjalainen ehdotti, että ehkä sitä vaan on liikaa. Miten vain, käytäntö tuntuu luksukselta.

Puuhaa!

Tänään kävin myös hoitamassa lisää käytännön asioita, hain passerkortin Biomedicinska centrumille, joten sinne on nyt taattu pääsy 24/7. Lisäksi hain kirjastokortin ja tärkeimpänä kävin anomassa ruotsalaista henkilötunnusta. Olin varustautunut passilla ja eurooppalaisella sjukvårdskortilla ja pinkalla leimattuja papereita koulusta, mutta tiskillä rouva katsoi minua kummeksuen kun tarjosin niitä ja sanoi tyyliin "kamoon, oot pohjoismaasta, ei kiinnosta" Palvelu oli muuten tosi hyvää ja pyytämättä kolme ihmistä auttoi minua ja yksi oikein kädestä pitäen ohjasi tiskille :D Ja numero saattaa hoitua niinkin nopeasti kuin viikossa!


Kun Kati on koneella on Jule pöydällä vai miten se meni.


Tv. Jule

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar