fredag 26 september 2014

Nummer tjugotre - Första tenten över!

Toivottavasti tämä ei ole liian aikaisin hehkuttamista, mutta eilisen paniikkilukemisen jälkeen uskallan lähestulkoon sanoa, ettei tarvitse päntätä genetiikkaa, jos ei ikinä, niin ainakaan hetkeen!

Tällä viikolla olimme kahdesti nationilla syömässä ja vietimme iltapäivän esimerkkikysymyksiä ja parin kurssilaisen hommaamia vanhoja tenttejä tehden. Ilman tenttejä ja ryhmätyöskentelyä voin olla lähes varma etten olisi klaarannut tätä hommaa ja olisin nyt hyvin epävarma tentin lopputulemasta. Kysymykset olivat hyvin samanlaisia, ellei samoja kuin vanhoissa tenteissä,ja ryhmäkeskustelu auttoi ymmärtämään asoita. Tunsin itseni enemmän "ottajaksi" kuin "antajaksi" näissä keskusteluissa, ja imin itseeni muiden (erityisesti saksalaisen, jonka koko kandi oli ollut lähes pelkkää genetiikkaa) tietoja. Lisäksi, koska en ole mikään ujo tapaus, jankkasin ja kysyin ja pyysin selvittämään jos en tajunnut. Ja paljon. Ehkä se ärsytti muita, ehkä ei. Mutta Nyt on aika vapautunut olo.

 Jule ei tykännyt yhtään tästä viikosta, kun istuin vaan koneella. Se yritti saada mahdollisimman paljon ääntä aikaiseksi riehumalla häkissä, jätesäkin kanssa sängyn alla ja lopulta vieressäni pyykkipussissa
Aamuisin oli kylmä



Tänään kävin muuten tentin jälkeen, kun loppu stressienergia piti tuhlata, myös ensimmäistä kertaa varmaan kymmeneen kuukauteen lenkillä. Uudet vaatteet piristivät paljon, mutta eivät harmikseni auttaneet jaksamaan ja loppuvaiheessa mietin että hitto ihan sama mikä jätesäkki on päällä, kun ei jaksa niin ei jaksa.

Lenkkifiilis
Linkki Youtubeen

Nyt väsyttää, viime yönä tuli nukuttua vain viitisen tuntia.

Puuttuvat tietoni ruotsalaisesta tenttikulttuurista johti Suomen-matkan varaamiseen. Koska ruotsalaisilla on aina yksi tentti kerrallaan, kerran-pari kuussa, kuuluu tentin jälkeen olla Eftertentafest/-mys/-öl tms.

No, ensi kerralla olen paikalla ja lähden muiden kanssa Systembolagetin kautta tentistä kotiin :D

Tänään tuli myös Telian asentaja laittamaan TV:seeni boksin, eli kanavia on vaikka muille jakaa !

Nyt kesäkengät matkalaukkuun, Jule kassiin ja kohti Arlandaa.

Wish us luck !

K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar