måndag 22 september 2014

Nummer tjugoett - Shoppingveckoslut 2

Sunnuntaina oli vaatimuksieni mukaan suuntana Uppsalan XXL. Katsoin, että lähikuntiin menevä bussi menisi siihen lähelle, joten sillä menimme ja jäimme ohjeiden mukaisella pysäkillä pois. Löysimme itsemme keskeltä-ei-mitään ja alkoi vähän huolestuttaa.

XXL löytyi ihan vierestä onneksi, mutta harmikseni mikään mikä Tukholmassa oli alennuksessa, ei ollutkaan sitä Uppsalassa ja housut tuplahintaisena jäivät kauppaan. Shoppailumoodi oli kuitenkin päällä, joten ostin Puman alennuksessa olleet trikoot 150 kr, ja vielä Stadiumista toiset trikoot(!!) ja juoksupaidan, koska ne nyt vaan oli "Niin kivan väriset"


Nyt on sitten varmaan pakko alkaa lenkkeilemään kun välineurheilijalla on varusteet viimeisen päälle...

Lopuksi kävimme IKEAssa syömässä, niinkuin koko muukin Uppsala jonoista päätellen
lohta ja kolaa, mikä makuelämys?
Illalla lähdimme kohti Arlandaa, jossa odotellessa kävimme MAXissa syömässä, ja sotkin uudet housuni sitten hampparimajoon... Tämä on lupaava alku juoksuharrastukselle?

R:n lento oli tunnin myöhässä ja lähti vasta 23:30. Se tarkoitti, ettei se ehtinyt yöbusseihin Helsingissä, vaan joutui odottamaan aamuneljän bussia, joka puolestaan tarkoitti, että se oli kotona puoli tuntia ennen töiden alkua... En tiedä kuinka innoissaan se on uudesta viikonlopusta Ruotsissa :D

K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar