måndag 1 september 2014

Nummer nio - Första skoldagen

Tänään sitten alkoi koulu. Aamulla tuli yllättäen kiire ja unohdin eväät.

Aamu alkoi infopläjäyksellä kurssista jota seurasi tunnin pituinen ensimmäinen genetiikan luento. Täällä vaikuttaa siltä, että kaikki kurssit ovat pakollisella läsnäololla varustettuja.

Jotkut ulkomaalaiset opiskelijat halusivat tietää ovatko kaikki tenttikysymykset monivalintoja ja että tuleehan tentti nettiin ennenkuin se tehdään. Koulut taitavat vaihdella paljon eri puolilla maailmaa....

Luennoitsija oli tulostanut koko luennon paperille etukäteen. Aika jännä sekin, onkohan se jatkossakin tapana :D

Luennolla ei ollut mitään uutta. Otsikko oli "Genes in pedigrees and genetic concepts of disease" Käytiin läpi eri geeneissä olevia mutaatioita ja Mendelian heritagea. Luentokalvoja oli elävöitetty kuvilla sairaista ihmisistä, en tiedä etiikasta, mutta auttoi paljon ymmärtämään eri sairauksien aiheuttamia oireita.
Muutenkin kalvot olivat värikkäitä ja hyvin tehty, vähän loppua kohden tosin kyllästytti kun kaikki asia oli kertausta. Tosin niinhän ensimmäiset luennot yleensä varmaan ovatkin.

Iltapäivällä oppilaskunta, kuraattori ja kirjasto esittäytyivät maisteriohjelmille. Oppilaskunta tarjosi kahvia, kookospalloja ja kyniä
Rekisteröintitilaisuudessa saimme pyörätiekartat, ja tarkoituksena olisi lähteä illalla kartan kanssa pyöräilemään koululle, jotta näkisin kuinka pitkä matka on ja jos huomenna lähden pyörällä niin osaisin sitten kerralla perille =)



Pari Julekuvaa

Julea alkoi jo ahdistaa?

Penkkiurheilua

Jule hallitsee myös bloggaamisen

Papereiden kuvaaminen ei ollut hyvä idea.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar