måndag 1 september 2014

Nummer sex - flytt del I

Muutot on ihan tyhmiä, sen taitavat tietää kaikki ketkä ovat joskus muuttaneet. (TOSIN tähän eräs kaveri sanoi että rakastaa muuttamista. "Att packa och planera är sååå roligt!") Poikkeus vahvistaa säännön vai miten se meni. Tavaraa alkaa olemaan jo rekallisen verran. Viime viikonloppuna olimme Turussa pakettiauton ja henkilöauton voimin.
Onneksi saimme molemmat autot ihan oven eteen!

Pakkaaminen Turussa oli hitaampaa kun luulimme. Yhteensä veimme tavaraa pois kaksi kertaa pakettiautolla, yhdellä henkilöautolla ja vielä ns. tila-autolla! Meidän kaksiomme ei ollut mikään iso, ja silti tavaraa vaan riitti ja riitti!


Veimme ensimmäisen lastin tavaraa viime viikon maanantaina tällä pikkupakulla. Silloin mukana oli vain tavaraa, ei huonekaluja, sillä huoneessa oli valmiina kirjoituspöytä ja sänky. Jäin pariksi päiväksi Uppsalaan rekisteröintiä varten.

Laiva on aamulla jo puoli seitsemältä Tukholmassa, joten pysähdyimme moottoritiellä ensimmäiselle isommalle pysähtymispaikalle ja nukuimme pari tuntia. Päivä sujui paljon paremmin kun sai jatkaa unia.  Ruotsi on siitä hassu maa, että useimmat kaupat avaavat vasta kymmeneltä, joten tekemistä ei olisi aamulla ollut. Muuttamaan pääsimme vasta iltapäivästä kun vuokranantaja pääsi töistä.

Levähdyksen jälkeen jatkoimme matkaa IKEAan, jossa alkoi brunssi sopivasti puoli kymmeneltä. Brunssi oli muuten tosi monipuolinen ja lisäksi superhalpa, vain 39 kruunua!
maltoin ottaa kuvan vasta kun melkein kaikki oli syöty :D
 Päivällä kävimme vähän kaupoilla ja katselemassa kampusaluetta




 Asunnon omistaja oli aika hämmästynyt siitä tavaramäärästä minkä kannoimme sisälle, ja kieltämättä itsellekin tuli epäusko siitä, saadaanko kaikki mahtumaan.. Tältä huone näytti ensimmäisen kuorman ollessa sisällä, joitain luovia ratkaisuja jouduttiin tekemään.
Kaninhäkki ja Julen laatikot

Vaatesäkit




"yöpöytä" eli purkkeja muovilaatikon päällä.
K



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar