fredag 19 september 2014

Nummer nitton - I min väska

Perjantai !


Viikot menevät nopeasti ja jo viikon päästä on tentti ! apuaa.. Tosin olen sellaisessa "kyllä mä sen klaaraan"- valheellisessa luottamuksessa. Odottelen kauhustressiä jotta alkaisin lukemaan, niinkun aina ennenkin.

Päätinpä sitten kaikkien kunnon bloggareiden tapaan tehdä "laukun sisältö"-päivityksen.

Muutettuani Uppsalaan otin vihdoin käyttöön panttaamani kevätaleostoksen, Lauren by Ralph Lauren nahkalaukun, jonka olin ostanut juuri tätä varten, jo toukokuussa toivoen salaisesti, että pääsisin Uppsalaan kouluun, ja voisin aloittaa uuden hienon koulun uuden hienon laukun kanssa. Olin jo aikaa sitten päättänyt että 25 on se ikä, kun pitää olla oikea aikuisten nahkalaukku, vaikka nykyäänhän monen sadan euron laukkuja on yläasteikäisillä, ainakin täällä Ruotsissa.

Laukun piti olla ajaton (joka valitettavasti on usein synonyymi tylsälle) se ei myöskään saanut olla Michael Korsin laukku, koska niitä on jokaisella vastaantulijalla, ei sillä etteivät ne olisi kauniita, mutta haluan, että minulla on eri laukku kun jokaisella yläastetytöllä. En halunnut myöskään maksaa laukusta omaisuuksia, joten high-end-laukut olivat pois laskuista. Tämän löysin booztin alesta, ja parin muttan jälkeen klikkasin sen kotiin, enkä ole muuten katunut! Se on täydellisen kokoinen koululaukku.

  
 Katselin nopeasti läpi mitä kaikkea muilla bloggareilla on laukuissaan, ja niissä on valtavasti kauneudenhoitotuotteita!

Minullakin on pieni nesessääri, mutta siellä on harja (Late <3 ), purkkaa, huulirasva ja huulikiilto ja puuteri, joita en muuten oo kertaakaan vielä käyttänyt koulussa..

Luentosalit, joissa olemme, ovat ainakin tällä kurssilla olleet isoja, joten olen joutunut kaivamaan silmälasini naftaliinista, ja joka kerta kun laitan ne nenälleni haaveilen hienoista muodikkaista laseista, mutta näen näillä ihan hyvin, niin uusien hommaaminen on tulevaisuuden haave. Ehkä ostan itselleni kivan joululahjan? ehkä.


Lompakko, vesipullo, penaali, ei lisättävää

Tabletti oli tänään poikkeuksellisesti mukana exceltaulukoiden takia, ja kalenteri.

Nyt päästään asiaan. Eväslaatikot ja välineet. Ruotsissahan ei ole niin hienoa koululounassysteemiä kun Suomessa, joten omat eväät on pakattava mukaan. Koska en ole mikään ruuanlaittaja, olen huomannut hyväksi vaihtoehdoksi salaatit. Olen lähes onnistunut tekemään ruokaisia hyviä salaatteja! Salaatinlehdet ostan valmiiksi pilkottuina sellaisessa kaasupussissa. Niissä on hyviä sekoituksia, ja kaikkien eri salaattilaatujen ostaminen ja sekoittaminen vain itselle olisi ihan turhaa, joten nämä toimivat. Salaattiin sekoitan papuja ja kurkkua, koska kurkku on hyvää ja pavut ovat halpoja ja täyttävät. Tällä viikolla olen "toden teolla eksperimentoinut" lisäkkeiden kanssa, koska ostin elämäni ensimmäiset avokadot! Täältä ne saa muuten kypsinä kohtuuhinnalla, vaikka muuten ruoka on aika kallista. Ehkä tulevaisuudessa osaan maustaa avokadon, mutta nyt menen ajatuksella, että mikä vaan menee alas kun on tarpeeksi hyvää salaattisoosia. Tänään salaattini oli kolmessa eri purkissa, yksi salaatille, kurkulle ja pavuille, yksi avokadolle ja yksi soosille. Haaveilen salaa TGR-kaupan salaattipurkista, jonka ehkä saan joskus aikaiseksi ostaa. Sen tärkein ominaisuus on, että se on kapea ja korkea ja siinä on paikat kastikkeelle ja haarukalle, eli se säästää tilaa
    
Kuva 

 Sitten kuvia siitäsuntästä


Jule tuli ottamaan spottilamppuaurinkoa mun päälle


Tuen Valioo täältä käsin niin paljon kun pystyn! tosin valikoima on rajattu, mutta tää oli aika hyvää! Ruotsalaiset laittavat fläderiä, (eli mustaseljaa) joka paikkaan, melkein kansallismarja, ei kasva Suomessa, joten siellä tähän törmää vain IKEAssa
Kylmiä ja sumuisia aamuja


JP:llä on kevättä rinnassa(?)
K

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar